Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 14/04/2019

Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία δεν προσφέρει μόνο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και στον κοινωνικό τομέα, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν, για να είμαστε ασφαλείς.

Τα παραπάνω αποδεικνύει περιστατικό που έγινε λίγο πριν τις 6 σήμερα το πρωί, όταν στην Άμεση Δράση «100» τηλεφώνησε ένας άνδρας και δήλωσε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα καθώς και πως ήθελε να αυτοκτονήσει!

[custom:google-ads]

Άμεσα η γυναίκα αστυνομικός που βρισκόταν στο τηλεφωνικό κέντρο, του έπιασε κουβέντα, για να τον καθυστερήσει και να μην το κάνει, ζητώντας πληροφορίες για τη θέση του, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για να πάει άμεσα επί τόπου.

Τελικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν έναν νεαρό ηλικίας 23 χρόνων, που βρισκόταν στον περιφερειακό, μετά τον κόμβο Ν. Δημητριάδας, όπου υπάρχει γέφυρα, απ’ όπου απειλούσε να πέσει…

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, συζήτησαν μαζί του, κατάφεραν να τον πείσουν να μπει στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο νεαρός ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του για οικογενειακά προβλήματα.

magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis