Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:57 | 08/04/2018

Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανουπόλεως, επισκέπτεται σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, όπως έκανε γνωστό χθες στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Όπως είπε, η Εκκλησία έλαβε την άδεια των τουρκικών Αρχών έπειτα από προσπάθειες πολλών ημερών.

Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχήθηκε οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύντομα «να επιστρέψουν στις οικογένειες τους και στα καθήκοντά τους».

[custom:google-ads]

«Την Πασχαλινή χαρά μας επαυξάνει το γεγονός ότι χθες, Μεγάλη Παρασκευή, μας δόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές η άδεια, ώστε ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπός μας, να επισκεφθεί αύριο τους δύο κρατουμένους Έλληνες Ορθοδόξους στρατιωτικούς, Δημήτριο και Άγγελο, για να τους πει το »Χριστός Ανέστη» και να τους μεταφέρει τον ασπασμό και την στοργή της Μητρός Εκκλησίας, μαζί με την ευχή της σύντομα να επιστρέψουν στις οικογένειες και στα καθήκοντά τους. Αυτήν την απάντηση την περιμέναμε από την Άγκυρα πολλές ημέρες και χαιρόμαστε που ήλθε μαζί με την Ανάσταση. Εκφράζουμε την ικανοποίηση και τη χαρά μας και τη συγκίνησή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο πασχαλινό μήνυμά του.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis