Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 20/04/2019

Ένα 12χρονο κορίτσι στη Βρετανία έμεινε έγκυος μετά το βιασμό της από τον 63χρονο πατέρα του πατριού της, ο οποίος στη συνέχεια την κακοποίησε εκ νέου, υποβάλλοντάς τη βίαια σε έκτρωση με μία κρεμάστρα.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από τη φρικιαστική ιστορία της Σάρλοτ Γουέιντ, η οποία είναι σήμερα 22 ετών και αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον εφιάλτη που βίωνε από την ηλικία των επτά ετών στα χέρια του παππού της.



Το Νοέμβριο του 2016, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία όλα τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με θύτη τον παιδόφιλο Ρέιμοντ Χότζις, ο οποίος καταδικάστηκε τον Ιούλιο του 2017 σε ποινή φυλάκισης 25 ετών για τις αρρωστημένες πράξεις του.
[custom:google-ads]
Στον Ρέιμοντ Χότζις ασκήθηκαν συνολικά 24 κατηγορίες, ωστόσο δήλωσε ένοχος για μόνο τέσσερις από αυτές, μεταξύ των οποίων, σεξουαλική κακοποίηση και βιασμός ανηλίκου κάτω των 13 ετών.

Η δίκη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017, διήρκησε δύο εβδομάδες, ενώ ο Χότζις, σε ηλικία τότε 71 ετών, κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη.

Ο διεστραμμένος άνδρας, παρ΄ όλο που ζούσε στο Έσσεξ και πάνω από 320 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της Σάρλοτ, επισκεπτόταν μία φορά το μήνα την οικογένεια και έμενε μαζί τους για μερικές εβδομάδες.

Το 2002, όταν η Σάρλοτ ήταν πέντε ετών, ο παιδόφιλος προσφέρθηκε να κάνει baby sitting προκειμένου οι γονείς της να βγουν έξω.

«Ένιωθα τον Ρέιμοντ σαν να ήταν ο πραγματικός μου παππούς και πάντα μου έφερνε σοκολάτα όταν ερχόταν στο σπίτι. Όμως εκείνη τη μέρα ήταν διαφορετικός και με ρώτησε αν ήξερα πώς να φιλήσω σαν μεγάλος. Όταν είπα όχι, με φίλησε στο στόμα και μετά μου είπε ότι αυτό θα ήταν μυστικό μας. Από εκείνη τη μέρα το έκανε κάθε φορά που ήμασταν μόνοι», αφηγείται η Σάρλοτ.

Από την ηλικία των επτά ετών, η Σάρλοτ έπεφτε θύμα βιασμού κάθε εβδομάδα, για δύο ολόκληρα χρόνια. Ο Χότζις άρχισε μάλιστα να βιντεοσκοπεί τις πράξεις βιασμού, όταν το κορίτσι έγινε οκτώ χρονών.

Στην ηλικία των 12 ετών, η Σάρλοτ έμεινε έγκυος μετά από έναν ακόμη βιασμό, και τότε εκείνος χρησιμοποίησε μια ρεμάστρα για να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Όταν το σώμα της ξεκίνησε να αλλάζει λόγω εφηβείας, «οι βιασμοί είχαν μικρότερη συχνότητα», λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.



Στην ηλικία των 14, όταν η μητέρα της τσακώθηκε με τον Χότζις και εκείνος απομακρύνθηκε από την οικογένεια, σταμάτησαν οι βιασμοί.

Η 22χρονη πλέον γυναίκα, δηλώνει ότι η καταδίκη του παιδόφιλου την έχει βοηθήσει στην προσπάθειά της να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, παρά τις πολυάριθμες απόπειρες αυτοκτονίας και αυτοτραυματισμού στο παρελθόν...

 

Πηγή: cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis