Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:05 | 27/01/2016

Συναγερμός σήμανε στην Ασφάλεια της Κέρκυρας την Κυριακή, όταν ενημερώθηκε ότι ένας 25χρονος που μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας του νησιού ήταν νεκρός από χρήση ναρκωτικών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος νεαρός είχε χρησιμοποιήσει ένεση με διάλυμα που είχε βγάλει από ένα αναλγητικό έμπλαστρο με ναρκωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες!

Αμέσως εντοπίστηκε ένας 40χρονος που τον είχε μεταφέρει χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας και, από την έρευνα που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είχε προμηθευτεί το έμπλαστρο από έναν 39χρονο, ενώ στην υπόθεση της διακίνησης των εμπλάστρων με τα ναρκωτικά είχε εμπλακεί και ένας 35χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. 

Ο 40χρονος και ο 39χρονος, στην κατοικία του οποίου κατασχέθηκαν 11 έμπλαστρα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών με πρόκληση θανάτου, έκθεση και ψευδορκία. Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 25χρονου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροτομής.

 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis