Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:31 | 06/04/2017

Περιπετειώδης ήταν η επιχείρηση που οργάνωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για να συλλάβουν δυο άνδρες που έκαναν αλισβερίσι μέσα σε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός έκανε όπισθεν με ταχύτητα και τράκαρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο τραυματίζοντας έναν αστυνομικό, ενώ ο συνεργός τους συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη!

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο Έλληνα και τον 33χρονο Αλβανό συνεργό του, στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας– Ανδραβίδας στο Ρουπάκι Ηλείας και το ακινητοποίησαν. Όμως, ο 47χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε με την όπισθεν στο αυτοκίνητο των αστυνομικών, ενώ ο αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει πεζός πετώντας στο έδαφος δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 113 γραμμαρίων!

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Όμως, οι δράστες δεν κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν κατέσχεσαν το αυτοκίνητό τους ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και τρία κινητά.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, σε αυτό του 33χρονου στην Αμαλιάδα βρέθηκαν κρυμμένα τέσσερα «φιξάκια» κοκαΐνης βάρους 3,2 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και 200 ευρώ. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση, κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται για απολογηθούν στον ανακριτή.

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis