Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:36 | 30/01/2015

 

Για μια ασήμαντη αιτία, ο 36χρονος αλλοδαπός άρχισε να «βομβαρδίζει» με πέτρες και να γρονθοκοπεί ή να κλωτσάει τον αξιωματικό, αλλά και τις δύο κόρες και τον γιο του, που τραυματίστηκαν ελαφρά

Για το τίποτα έστειλε στο νοσοκομείο τον διοικητή Ασφαλείας της Πάτρας και τα τρία ανήλικα παιδιά του ένας «νταής» αλλοδαπός φορτηγατζής, που τους επιτέθηκε χτυπώντας τους και πετώντας τους πέτρες ενώ έκαναν τον περίπατό τους στο νότιο λιμάνι πιστεύοντας ότι θα… έκλεβαν το φορτίο του.

Για μια ασήμαντη αιτία, ο 36χρονος αλλοδαπός άρχισε να «βομβαρδίζει» με πέτρες και να γρονθοκοπεί ή να κλωτσάει τον αξιωματικό Θανάση Παπανικολάου, αλλά και τις δύο κόρες και τον γιο του, που τραυματίστXηκαν ελαφρά. Στη συνέχεια, κλειδώθηκε στο φορτηγό του και αρνούνταν να βγει. Μάλιστα, αντιστάθηκε με την ίδια βιαιότητα στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών του Λιμενικού για να συλληφθεί ο μαινόμενος αλλοδαπός οδηγός και να οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και από εκεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας, που τον καταδίκασε σε 24μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis