Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:55 | 11/07/2015

Μοιραία στάθηκε χθες τα ξημερώματα η ειδοποίηση για την κίνηση «ύποπτου» οχήματος στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς για τον 37χρονο αστυνομικό της ΟΠΚΕ, Γιώργο Καραπαναγιώτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν σε υπηρεσία, σκοτώθηκε σε τροχαίο με το περιπολικό που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Ν. Αγχίαλο στο ύψος της περιοχής Μαμιδάκη, ενώ μετέβαινε στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς για να κάνει τον έλεγχο.

Το δυστύχημα συνέβη στη 1.40 τα ξημερώματα.

Ο 37χρονος κατευθυνόταν με το περιπολικό προς τη Νέα Αγχίαλο όταν στο 12ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόλου Μικροθηβών στη μέση του ρεύματός του αντιλήφθηκε ότι υπήρχε ένα νεκρό σκυλί.

Ο άτυχος αστυνομικός προσπάθησε να κάνει ελιγμό για να αποφύγει να το πατήσει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ολα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο αστυνομικός εξετράπη αρχικώς αριστερά σε σχέση με την πορεία του και στη συνέχεια προσπαθώντας να επαναφέρει το όχημα στη σωστή θέση εξετράπη δεξιά με αποτέλεσμα να βγει στην άκρη του δρόμου και το περιπολικό κυριολεκτικά να «πετάξει» σε διπλανό ελαιοπερίβολο, να χτυπήσει, να ξεριζώσει ελιά και να ανατραπεί.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο νεαρός αστυνομικός να τραυματιστεί θανάσιμα, καθώς δεν φορούσε την προστατευτική του ζώνη. Εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο, χτύπησε στο κεφάλι και τον αυχένα και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει χθες στο απροσδόκητο χαμό του 37χρονου. Επρόκειτο για έναν αξιόλογο αστυνομικό, καλό συνάδελφο, εξαίρετο οικογενειάρχη.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη και στις Αλυκές, όπου κατοικούσε ο 37χρονος με τη σύζυγό του, επίσης αστυνομικό, και τα δυο τους ανήλικα παιδιά.

Η κηδεία του αστυνομικού τελέστηκε σήμερα Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κρύας Βρύσης Καρδίτσης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

http://www.taxydromos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis