Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:13 | 03/04/2017

Τοπικός αστυνόμος εγκαταστάθηκε στη Χώρα, εγκαινιάζοντας, χθες Παρασκευή την εφαρμογή του νέου αυτού θεσμού στον Δήμο Πύλου - Νέστορος.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του εν λόγω δήμου, ο τοπικός αστυνόμος στεγάζεται στο Δημοτικό Κατάστημα, όπου τελέστηκε αγιασμός - μετά τον οποίο ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, σε δηλώσεις του, εκτίμησε ότι «η παρουσία του Τοπικού Αστυνόμου θα βοηθήσει σε μια ασφαλέστερη καθημερινότητα», ενώ διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα παρέχει όποια στήριξη απαιτηθεί στο έργο του.

Από την πλευρά του, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου Δημήτρης Τριγώνης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο θεσμός θα επιτύχει, ενώ ευχαρίστησε τον δήμο για την παραχώρηση του οικήματος, αλλά και την εν γένει διάθεση συνεργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

High tech «σερίφηδες» στην επαρχία

Στη χθεσινή εκδήλωση παρόντες ήταν ακόμα, εκτός από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος και ο διοικητής του Α.Τ. Γαργαλιάνων Νίκος Νικολόπουλος.

eleftheriaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis