Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 16/05/2020
Ένας αστυνομικός του Σιάτλ βρίσκεται σε διοικητική άδεια αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εκφράζει τη διαφωνία του σε σχέση με την επιβολή της εντολής παραμονής στο σπίτι του κράτους.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το NBC News, ο Γκρεγκ Άντερσον δημοσίευσε το βίντεο - που γύρισε μέσα στο περιπολικό του και φορώντας την αστυνομική του στολή - στον λογαριασμό του στο Instagram στις αρχές Μαΐου. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές.
 
Στο βίντεο, ο Άντερσον λέει, "Βλέπω ανθρώπους να συλλαμβάνονται ή να τιμωρούνται νε πρόστιμο, επειδή θέλουν να πάνε στην εκκλησία, να ταξιδέψουν, να κάνουν σέρφινγκ, να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι, ανεξάρτητα από τον κοραναϊό, δεν έχουμε την δικαιοδοσία να κάνουμε τέτοιες συλλήψεις ή να κόβουμε πρόστιμα για τέτοιους λόγους μόνο και μόνο επειδή ο δήμαρχος ή ο εκάστοτε κυβερνήτης θέλει να επιβάλλει ένα καθεστώς καραντίνας. "
 
Ο αρχηγός της αστυνομίας του του Σιάτλ Ροντ Κόβυε αργότερα επικοινώνησε με τον Άντερσον και του ζήτησε να κατεβάσει το βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άντερσον αρνήθηκε και στη συνέχεια τέθηκε σε διοικητική άδεια εν αναμονή πιθανής λύσης.
 
Ο Άντερσον δημοσίευσε από τότε ένα άλλο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι δεν έχει μετανιώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο σερίφης που αρνήθηκε να επιβάλλει πρόστιμο σε όποιον παραβεί την απόφαση περί απαγόρευσης εν μέσω καραντίνας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis