Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 19/09/2020

Ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στα υλικά που υπήρχαν στη μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων χασίς στο Ελευθεροχώρι Γρεβενών στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις 16 Ιουλίου, «φόρεσε» χειροπέδες σε ένα 42χρονο Αλβανό που ζούσε μόνιμα στο Κορωπί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας τον συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αφού ειδοποιήθηκαν από τους συναδέλφους τους των Γρεβενών.

Ο 42χρονος είχε αποφυλακιστεί το 2019 και έμενε έκτοτε στο Κορωπί όμως δεν σταμάτησε τις παράνομες δραστηριότητες.

Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους καλλιεργητές της μεγάλης κάνναβης με 13.852 δεδνρύλλια χασίς σε μια έκταση οκτώ στρεμμάτων που ανακαλύφθηκε κοντά στο Ελευθεροχώρι Γρεβενών τα μέσα Ιουλίου.

Οι κινήσεις του άτυπου ιδιοκτήτη, επίσης Αλβανού 43 χρονών και των υπολοίπων «καλλιεργητών» εν μέσω καραντίνας λόγω του κορωνοϊού προκάλεσαν εύλογα ερωτήματα στους αστυνομικούς των Γρεβενών οι οποίοι έψαξαν και βρήκαν.

Έτσι σε επιχείρηση που οργανώθηκε βρέθηκε η φυτεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση εκρίζωσης διήρκεσε πάνω από 24 ώρες, ενώ για να μεταφερθούν τα δενδρύλλια από τον χώρο της φυτείας σε αποθηκευτικούς χώρους της Ασφάλειας Γρεβενών, χρειάστηκε η διάνοιξη δρόμου 1,5 χιλιομέτρου και η συνδρομή της Περιφέρειας και του δήμου με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά!

Πηγή: notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis