Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 11/12/2014

Οι Γιατροί του Κόσμου σας καλούν για ακόμη μια ημέρα να βοηθήσετε στο να στηθεί ένα δέντρο από γάλα, για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι συμπράττοντας για όσους το χρειάζονται.

Στην περσινή γιορτή η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, οι διοργανωτές σας περιμένουν στις 12 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους (άνωθεν Μητροπόλεως) από τις 16:00-21:00, με κορύφωση της γιορτής μετά τις 17:00 μ.μ.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν η ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», η Εθελοντική Ομάδα ThessalonikiNext2U και τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Στη σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν: "Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί για τα παιδιά όλου του κόσμου, ενισχύοντας με όσα περισσότερα γάλατα εβαπορέ μπορούμε. Κανένα παιδί στην Ελλάδα μόνο του, αβοήθητο και απροστάτευτο!".

Πηγή:thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis