Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 31/05/2019
Ένας πρώην αστυνομικός σκύλος Κ-9 της Μασαχουσέτης που αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί μετά την απώλεια του ποδιού του βρήκε ένα νέο σπίτι, όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη.
Ο σκύλος διαγνώστηκε τον Απρίλιο με έναν τύπο καρκίνου που απαιτούσε ταχεία επέμβαση για την αποτροπή της εξάπλωσης της νόσου σε ζωτικά όργανα, δήλωσε η Massachusetts Society for Prevention of Cruelty to Animals (MSPCA) σε ένα δελτίο τύπου νωρίτερα αυτό το μήνα.

 

[custom:google-ads]

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης του 3χρονου σκύλου ήταν η αφαίρεση του εμπρός δεξιού ποδιού. Η χειρουργική επέμβαση τερμάτισε ολοκληρωτικά την αστυνομική καριέρα του σκύλου.
 
Αλλά η MSCPA ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το σκυλί είναι πλέον υγιές κι έχει μια νέα οικογένεια που το υιοθέτησε και το καλοσώρισε στο σπίτι της. 
 
"Είναι ένας θαυμάσιος σκύλος - καλά εκπαιδευμένος, φιλικός και κοινωνικός - και πιστεύουμε ότι η νέα του κατάσταση τον καθιστά ακόμα πιο αξιολάτρευτο. Η νέα του οικογένεια θα τον λατρέψει", δήλωσε ο Meaghan O'Leary, διευθυντής του κέντρου υιοθεσίας του οργανισμού.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis