Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης για την κατασκευή λέσχης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Κρήτης για την κατασκευή λέσχης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Σήμερα 09 Δεκεμβρίου 2019 στην Περιφέρεια Κρήτης υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Σπυριδάκη Νικόλαο, παρουσία αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου μας και λοιπών στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης, η πολυαναμενόμενη σύμβαση για την επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και την κατασκευή λέσχης σίτισης εντός του ίδιου χώρου.

Έργο πνοής για τον εν ενεργεία και απόστρατο Ηρακλειώτη Αστυνομικό και όχι μόνο, καθώς η επέκταση του Αστυνομικού Μεγάρου θα εξασφαλίσει ακόμα καλύτερες συνθήκες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί και μία ηθική δικαίωση της Ένωσής μας που για χρόνια, με κάθε τρόπο, προσπαθούσε να κινήσει τα δυσκίνητα γρανάζια του κρατικού μηχανισμού και να ξεπεραστούν τα πάσης φύσεως προβλήματα που συνεχώς ανέκυπταν.

Με την παρούσα, εκ μέρους των Αστυνομικών του Ηρακλείου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιλοκερδώς βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα (θεσμούς, πολιτική και φυσική ηγεσία, ιδιώτες) αλλά οφείλουμε το πιο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την κατασκευή του σημαντικότατου αυτού έργου.

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΜΟΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ