Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 10/02/2020

Αποστελεχωμένο από ανθρώπινο δυναμικό είναι εδώ και πολλά χρόνια το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, αφού σήμερα η δύναμή του ανέρχεται με το ζόρι στα 30 άτομα.

Παρ΄όλα αυτά οι επιτυχίες που μετρούν αυτοί οι λίγοι άνθρωποι, χωρίς πολλά εφόδια,(ούτε φωτοτυπικό δεν έχουν) είναι πάρα πολλές.

Εξυχνιάσεις κλοπών, συλλήψεις για ναρκωτικά, μαστροπείας, και πολλά ακόμα απαριθμούν ένα μεγάλο κατάλογο επιτυχιών. Αν συμπεριλάβουμε και τις περιπτώσεις που λειτουργούν και ως “πυροσβέστες” ανάμεσα σε διαπληκτισμούς μεθυσμένων και γειτόνων γιατί έπεσε νερό από την ταράτσα, τότε αυτά τα παιδιά του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου είναι ήρωες.

Το τελευταίο περιστατικό τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα στο Λουτράκι, όταν οδηγός ΙΧ παρέσυρε την 23χρονη κοπέλα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Λουτρακίου, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου, της τράπεζας Πειραιώς και παρακείμενων καταστημάτων, παρακολούθησαν καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη.

Ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε για να τον βρουν και να τον συλλάβουν. Ξέρετε και οι αστυνομικοί κάτω από αυτή τη στολή που μερικές φορές υποχρεώνονται να είναι αυστηροί με τον κόσμο για διάφορους λόγους, είναι και μανάδες και πατεράδες και αδέλφια κάποιων….

Αναστατωμένοι και οι ίδιοι από το τραγικό περιστατικό με την άτυχη κοπέλα, έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου,με αποτέλεσμα ο κλοιός να σφίγγει ασφυκτικά κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε για τον 20χρονο.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Ενα μεγάλο μπράβο και σε όλους τους αστυνομικούς της Κορίνθου, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θάνατο, όταν σε καταδίωξη κακοποιών, στους Αγίους Θεοδώρους και την Αρχαία Κόρινθο, αντάλλαξαν πυρά.Σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί υπέδειξαν αυτοθυσία και υπερβάλλοντα ζήλο για τη σύλληψη των κακοποιών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας μετρά πάρα πολλές επιτυχίες και τους αξίζουν πολλά !Τι να πούμε επ΄αυτού;;Καθημερινά δημοσιεύουμε Δελτία Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. .

Η Πολιτεία πρέπει να καταλάβει πως το επάγγελμα του αστυνομικού είναι λειτούργημα, να στελεχώσει όλα τα τμήματα με ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο, πως οι αστυνομικοί είναι οι μόνοι που μπορούν να πατάξουν την εγκληματικότητα.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ασφάλεια πρωτίστως !

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τους ευχαριστήσουμε είναι αυτές οι λίγες γραμμές !

Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη !

loutrakiblog.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis