Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:09 | 15/02/2019

Η μουσικός Mercy Masika και ο σύζυγός της David Muguro, εξέφρασαν την αγάπη τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ειδική προσφορά δείπνου για τρεις τυχερούς αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, όπου έδωσαν την ερμηνεία τους για να τους διασκεδάσουν και να τους κάνουν να νιώσουν όμορφα.

Αυτό συνέβη μετά τη συγκινητική ανάρτηση ενός αξιωματικού σχετικά με την σκληρή δουλειά τους στα κοινωνικά μέσα.

[custom:google-ads]

Το ζευγάρι, που κάνει περιοδεία επί του παρόντος στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι η χειρονομία τους είναι μια έκφραση εκτίμησης απέναντι στους αστυνομικούς που μας υπηρετούν καθημερινά.

«Καθώς γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με τους αγαπημένους μας, ας θυμηθούμε εκείνους που δεν έχουν αυτό το προνόμιο. Αυτοί οι αστυνομικοί χάνουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τον εορτασμό για να μας εξυπηρετήσουν, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκτιμήσουμε τις θυσίες τους. Αυτή την ημέρα ας σκεφτούμε όλοι τι μπορούμε να κάνουμε για την αστυνομία μας και τις οικογένειές τους», δήλωσε η Masika.

«Δεν νομίζω ότι αναγνωρίζουμε τις θυσίες των ένστολων. Ενώ γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας, οι δικές τους οικογένειές κάθονται στο σπίτι κι ανησυχούν αν θα επιστρέψουν πίσω ασφαλείς», δήλωσε με τη σειρά του ο Muguro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φοιτήτριες φιλοξενούσαν επικίνδυνο ληστή - Μυστική επιχείρηση αστυνομικών σε φοιτητική εστία!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis