Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 26/04/2015

Είναι από τα περιστατικά που δεν θέλω να πιστέψω... Και ειδικά από την Πυροσβεστική που δεν αρνείται ποτέ βοήθεια όπως πρέπει κιόλας... Όπως μου καταγγέλει πολίτης χθες στο δρόμο του ΤΕΙ και είχε πέσει πετρέλαιο στο οδόστρωμα με κίνδυνο να χτυπήσει κάποιος. Θεώρησε λογικό να παρει την πυροσβεστική, όμως η απάντηση του υπαλλήλου ήταν οτι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να έρθουν και του έδωσε ενα τηλεφωνο του δήμου. Ο  Δήμος απο την πλευρά του δεν σήκωνε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να ξαναπάρει την πυροσβεστική και ο ίδιος υπάλληλος να του πει "και εγω τι θες να σου κανω" και να μου κλείσει το τηλέφωνο.

Ε, εκεί πήρε ανάποδες και ο πολίτης, ξανατηλεφώνησε , λέγοντάς του ότι δεν εχει κανένα δικαίωμα να του κλείνει το τηλέφωνο και οτι "έχουμε μεγάλο πρόβλημα ατυχήματος και χρειαζόμαστε την βοήθεια τους".  Και ξανά τα ίδια, είπε οτι δεν μπορει να μας κανει κατι, στο τέλος αφού κατάλαβε οτι δε θα βρει λύση του είπε οτι θα κανει αναφορά γι'αυτο που κανει και εκεί ήταν που τα...πήρε ο πυροσβέστης και ακούστηκαν- σύμφωνα με τον πολίτη- ωραία λόγια τύπου  "μη με απειλεις εμένα γιατι θα σε παω στον εισαγγελέα". Ο πολίτης μάλιστα έδωσε και τα στοιχεία του, άφησε και το τηλέφωνο, αλλά...απόκριση δεν πήρε!

Ας το θεωρήσω μεμονωμένο και ατυχές συμβάν...Το καλό παντως ήταν οτι σταμάτησαν αρκετοί περαστικοί και πήρανε χώμα απο γύρω γύρω και ρίξανε στο οδόστρωμα.

http://www.cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis