Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 16/05/2018

 

Το αυτοκίνητο που βλέπετε μαζί με άλλα οχήματα του ομίλου της BMW έκαναν την εμφάνισή του στην έκθεση RETTmobil και όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα. Το περιπολικό που βασίζεται στο John Cooper Works, παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο 2.0 λίτρων κινητήρα ο οποίος προσφέρει 231 ίππους και 320 Nm ροπής. Ο συνδυασμός αυτός του επιτρέπει να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6.1 δευτερόλεπτα όταν είναι εξοπλισμένο με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ σε 6.3 όταν διαθέτει το χειροκίνητο κιβώτιο. 

[custom:google-ads]

Από κει και πέρα όπως μπορείτε να δείτε και στη γκαλερί φωτογραφιών, η BMW παίρνοντας μέρος στην ίδια έκθεση παρουσίασε από τα μεριά της η νέα X3 στην έκδοση xDrive20d, παράλληλα με τη Σειρά 2 Gran Tourer στην έκδοση 220d xDrive ως ιατρική οχήματα έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον μία ακόμα Χ3 έχει κατασκευαστεί για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού σώματος.
 
Τέλος την εμφάνισή τους κάνουν και τα δίκυκλά με την F750 GS να είναι και αυτή στη διάθεση των ιατρών για να φτάνουν ακόμα πιο γρήγορα στο σημείο που χρειάζεται για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή:  autotriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis