Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:44 | 29/08/2019

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού βλέποντας γι’ ακόμα μια φορά το τμήμα να μένει με ένα μόνο περιπολικό για να εκτελεί περιπολίες. Αστυνομικοί είπαν ότι στη διάθεσή τους έχουν μονάχα ένα περιπολικό όχημα, όχι έγχρωμο, το οποίο χαρακτηρίζουν ως κινητό «φέρετρο» με τεράστια προβλήματα και έχοντας διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Όπως τονίζουν, εδώ κι ένα μήνα είναι εκτός λειτουργίας και άγνωστο πότε θα επιδιορθωθεί ένα τζιπ που διαθέτει η υπηρεσία, ενώ πριν τρεις ημέρες ακινητοποιήθηκε και το δεύτερο περιπολικό που υπάρχει για τις ανάγκες του τμήματος.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ζητηθεί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου να υπάρξει ενίσχυση με ένα όχημα, διαφορετικά η περιοχή θα μείνει χωρίς αστυνόμευση. Σημειώνεται ότι και πριν από λίγους μήνες στο Α.Τ. Φαιστού παρατηρήθηκε το ίδιο πρόβλημα και δόθηκαν, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, προσωρινές λύσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου Γ. Πικράκης ερωτηθείς ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και δυστυχώς δεν παρατηρείται μονάχα στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα. «Έχουμε γενικότερο πρόβλημα με τα οχήματα. Η συντήρησή τους γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Η πλειοψηφία των υπηρεσιών στον νομό έχει το πολύ δύο οχήματα».

Εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ"

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis