Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 04/10/2018

Μπορεί να έχετε ακούσει για την Laugo Arms. Είναι αυτοί που πούλησαν το σχέδιο του Scorpion Evo 3 στην CZ. Το νέο τους σχέδιο, λοιπόν, έχει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση και στοχεύει κυρίως στην αγορά των αθλητών σκοποβολής.

Από το πλάι το Alien μοιάζει με ένα συνηθισμένο όπλο με κάποιες πιο τολμηρές εγκοπές. Αλλά μόλις το κοιτάξετε από μπροστά, παρατηρείτε αμέσως κάτι διαφορετικό. Η κάννη εδράζεται σταθερά στο πλαίσιο και όχι στον ολισθητήρα.


 

Ο στόχος είναι η μείωση της ανάκρουσης. Και η λύση βασίζεται σε απλή φυσική. Όσο υψηλότερη είναι o άξονας της κάννης, τόσο μεγαλύτερη είναι η άνοδος του ρύγχους του όπλου κατά την βολή. Σύμφωνα με το Recoil Magazine: "Η Laugo επισημαίνει ότι το Alien έχει τον χαμηλότερο άξονα κάννης από όλα τα πιστόλια στον κόσμο."

Όμως, το Laugo Arms Alien δεν σταματά εκεί. Διαθέτει σύστημα γρήγορης εναλλαγής για την επάνω επιφάνεια του πλαισίου του ολισθητήρα, επιτρέποντας στους σκοπευτές να μεταβούν από τα κλασσικά σκοπευτικά σε οπτική σκοπευτικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένα άλλο προτέρημα του σταθερού πλαισίου είναι ότι τα σκοπευτικά δεν μετακινούνται με τον ολισθητήρα, έτσι το βάρος του ολισθητήρα μειώνεται πράγμα που βοηθά στη μείωση της ανάκρουσης. Χάρη σε αυτές τις καινοτομίες οι διαδοχικές βολές γίνονται παιχνιδάκι.

Τέλος το σύστημα αερίων του όπλου είναι παρόμοιο με αυτό του H&K P7 και επιτρέπει την καθυστερημένη εκκίνηση της διαδρομής του ολισθητήρα μετά την έξοδο της σφαίρας από την κάννη γεγονός που αυξάνει ακόμη περισσότερο την ακρίβεια του όπλου.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#polenartactical

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laugo Arms Czechoslovakia (@laugoarms) στις

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis