Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 07/03/2018

Η Εθνική Φρουρά με μια σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών, στις 06 Μαρτίου 2018, αποχαιρέτισε τον απερχόμενο Υπαρχηγό της, Αντιστράτηγο Ανδρέα Μαρκίδη.

    Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς , Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, το σύνολο της Ιεραρχίας της ΕΦ, οι Διοικητές των Διευθύνσεων, Διοικήσεων και Σχηματισμών της καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών, η οικογένειά του καθώς και λοιποί συγγενείς και φίλοι.

    Ο Αρχηγός κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον απερχόμενο Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς για την καταλυτική και πολυποίκιλη συμβολή του στην ανα-βάθμιση της ΕΦ μέσα από την αστείρευτη εμπειρία την οποία μεταλαμπάδευσε κατά την πολυετή του υπηρεσία σε αυτή, τη σοφία και τη γνώση την οποία μετέδωσε όλο το χρονικό διάστημα που διετέλεσε ως Υπαρχηγός στο προσωπικό, επιδεικνύοντας παράλληλα αμέριστη συμπαράσταση στις αγωνίες και τις ανησυχίες τους. Επιπλέον τον ευχαρίστησε προσωπικά για την θέρμη με την οποία περιέβαλε την οικογένειά του από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας εκείνες τις συνθήκες για την ανάπτυξη μιας ισχυρής φιλίας και εκτίμησης προς το πρόσωπό του.

http://www.army.gov.cy/index.php/el/file/bSxXMm8V+5TBzlk3RPEQZw==


http://www.army.gov.cy/index.php/el/file/ZwDcb_QhdnDBzlk3RPEQZw==


http://www.army.gov.cy/index.php/el/file/30Gs25orYNzBzlk3RPEQZw==    

Στην αντιλογία του ο απερχόμενος Υπαρχηγός της ΕΦ, σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία και το Υπουργείο Άμυνας για την τιμή που του επεφύλασσαν να τον διορίσει ως Υπαρχηγό της ΕΦ αλλά και το σύνολο της ΕΦ για την εποικοδομητική συνεργασία την οποία είχαν όλο αυτό το διάστημα. Ειδικότερα ευχαρίστησε το σύνολο της Ιεραρχίας, τους ανώτατους αξιωματικούς που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Κύπρο, τους Διοικητές του συνόλου των Διοικήσεων και Σχηματισμών της ΕΦ καθώς και τους στενούς του συνεργάτες, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Διοικητή της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στους συμμαθητές του κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος ευχαρίστησε την οικογένειά του για την για την αμέριστη υποστήριξη που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.
    
    Στο πλαίσιο της ανωτέρω τελετής πραγματοποιήθηκε και η προαγωγή σε Αντιστράτηγο του νέου Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Κώστα Χρυσηλίου, του οποίου η τελετή διαβεβαίωσης και ανάληψης των νέων του καθηκόντων θα πραγματοποιηθεί την 07 Μαρτίου 2018. Ο Αρχηγός ευχήθηκε στον νέο Υπαρχηγό κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

http://www.army.gov.cy/index.php/el/file/ZAmqRszL2ITBzlk3RPEQZw==

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis