Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:26 | 14/03/2019

Η αστυνομία στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας πρόσθεσε στο στόλο της το Honda Civic Type R (FK8) ως μέρος μιας καμπάνιας για σύσφιξη των σχέσεων της με τους πολίτες.

[custom:google-ads]

Το ιαπωνικό hot hatch (με την ανάλογη περιβολή) προσφέρθηκε ως δωρεά από την Honda Αυστραλίας και σύντομα θα ξεκινήσει περιοδεία σε διάφορες εκδηλώσεις στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στα πλαίσια του προγράμματος Eyewatch.

Στόχος του Eyewatch είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές και να συμμετέχουν στην προσπάθεια να γίνουν ασφαλέστερες οι κοινότητες τους. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2012 και σήμερα περίπου 1 εκατομμύρια Αυστραλοί συνδέονται με πάνω από 70 ξεχωριστές σελίδες Eyewatch μέσω του Facebook.

Honda

"Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του οχήματος θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για να ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον κόσμο και να κάνουμε περισσότερους ανθρώπους, και ιδιαίτερα τη νεολαία, να νιώθουν πιο άνετα στο να προσεγγίζουν τους αστυνομικούς της περιοχής τους, δήλωσε ο Joe Cassar, εκπρόσωπος του αντίστοιχου τμήματος της NSW Police Force.

Ο διευθυντής της Honda Αυστραλίας, Stephen Collins πρόσθεσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την NSW Police Force και αποκτούμε έναν ενεργό ρόλο στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πρόγραμμα Eyewatch, βοηθώντας στο να κάνουμε πιο ασφαλείς τις κοινότητες μας."

Να θυμίσουμε πως το Honda Civic Type R φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων με απόδοση 320 PS και 40,8 kgm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 5,7" και τελική ταχύτητα 272 km/h.

Πηγή: drive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis