Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 10/03/2018

Τα συγκεκριμένα περιπολικά, έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται παντού.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αναφερόμαστε στην αστυνομική διοίκηση της πόλης του Οντάριο στον Καναδά, που εμπλούτισε τον στόλο της με ένα Tesla Model X P90D, το οποίο και παρουσιάστηκε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορόντο.

Το μοντέλο, που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Οδικής Ασφάλειας, αποτελεί δωρεά ενός πολίτη που ήθελε να προωθηθεί η ηλεκτροκίνηση και στα οχήματα επιβολής του Νόμου. Μάλιστα, μετά το τέλος της έκθεσης αυτοκινήτου, το Model X θα επιστραφεί στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα το παραχωρεί στην αστυνομία, για εκδηλώσεις ή παρελάσεις.

[custom:google-ads]

Το ηλεκτρικό SUV, δεν θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς δεν έχει δοκιμαστεί για λόγους που να αποδεικνύουν τη χρήση του ως αστυνομικό όχημα.

Το μηδενικών εκπομπών όχημα, είναι εξοπλισμένο με μία συστοιχία LED φώτων στην οροφή, καθώς και με την απαραίτητη σειρήνα.

Όπως όλα τα Model X P90D και το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει σύστημα τετρακίνησης και δύο ανεξάρτητους ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 540 PS και 967 Nm ροπής.

Παρά τα σχεδόν 2.400 κιλά βάρος, το SUV μοντέλο της Tesla είναι σε θέση να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα 90 kWh, η οποία είναι αρκετή για να εγγυηθεί μια αυτονομία της τάξεως των 467 χλμ…

Πηγή: www.driveandtravel.gr, www.sport24.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ποια είναι η κατάσταση του 38χρονου Αστυνομικού 2,5 χρόνια μετά το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis