Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:04 | 09/12/2018

Ο «Ε.Τ.» της Κυριακής φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες καταθέσεις πολιτών που έπεσαν θύματα διαρρήξεων, αλλά και αστυνομικών, που ενεπλάκησαν σε πυροβολισμούς.

[custom:google-ads]

Ωρα 20:15, βράδυ 26ης Νοεμβρίου, ένοπλοι ληστές εισβάλλουν σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Απειλούν τους πελάτες και τους υπαλλήλους και αρπάζουν χρήματα. Στην έξοδο «πέφτουν» πάνω σε αστυ,νομικούς της ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους ζητούν να παραδοθούν. Εκείνοι πυροβολούν εναντίον τους και οι ένστολοι απάντησαν στα πυρά και συνέλαβαν τους δύο από αυτούς. Μία μέρα αργότερα ένοπλοι κακοποιοί με full face κουκούλες εισβάλλουν στα ΕΛΤΑ στην περιοχή των Βιλίων.

Ενας ειδικός φρουρός του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και πηγαίνει σπίτι του, αρπάζει την κυνηγετική του καραμπίνα και πλησιάζει στο σημείο. Τους ζητάει να παραδοθούν αλλά εκείνοι αρνούνται και ξεκινούν τους πυροβολισμούς.

Είναι δύο από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ένοπλων ληστειών σε καταστήματα, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Παράλληλα, πριν από λίγες εβδομάδες σημειώθηκαν «ληστρικές επιδρομές» σε δύο σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στα Καμίνια και την Κόρινθο, με δύο ηλικιωμένες γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο που αποτελεί ιδανική επιλογή για Αστυνομικούς και το ένοπλο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες καταθέσεις θυμάτων ληστειών, αστυνομικών που ενεπλάκησαν σε πυροβολισμούς, αλλά και μία δικογραφία, που αποτυπώνουν τη «σκληρή» καθημερινότητα που βιώνουν πολίτες, αλλά και αστυνομικοί απέναντι σε κακοποιούς, διαβόητους και μη.

Ληστές με όπλα και χειροβομβίδες, που οδηγούν πανάκριβα και μη αυτοκίνητα, διαρρήκτες με κατσαβίδια και κλέφτες «χαμηλής έντασης» συνιστούν το «κοκτέιλ» της καθημερινής παραβατικότητας στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής.

5 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ

– «Πυροβόλησέ τες»
– «Σας παρακαλούμε, έχουμε παιδιά»

Η κατάθεση της υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ που ήταν «όμηρος» των δύο αδίστακτων κακοποιών συγκλονίζει. Οπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν έτοιμοι να τις σκοτώσουν, αν δεν τους έλεγαν «πότε έφυγε η χρηματαποστολή με τα χρήματα».

[custom:google-ads]


«Ξαφνικά άκουσα την πόρτα να ανοίγει, γύρισα και είδα δύο άντρες με όπλα στα χέρια να έρχονται προς εμάς και να φωνάζουν να τους δώσουμε τα λεφτά και να φωνάξουμε τον υπεύθυνο. Εμάς, με την απειλή του όπλου, μας οδήγησαν σε μια μικρή αποθήκη που βρίσκεται στο ισόγειο του καταστήματος και έμεινε μαζί μας ο ένας εκ των δύο, ενώ ο άλλος κινήθηκε προς τις σκάλες, όπου ανέβηκε ο υπεύθυνος…

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πηγή:  eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis