Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:30 | 20/09/2017

Για απόπειρα κλοπής από κοινού καταδικάσθηκαν χθες σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας τρεις νεαροί τσιγγάνοι που είχαν συλληφθεί στα Λέικα.

Ιδιοκτήτης σπιτιού είχε καταθέσει ότι ειδοποιήθηκε από γείτονά του ότι κάποιοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου, τους έβαλε τις φωνές και τράπηκαν σε φυγή.

[custom:google-ads]

Όταν πήγε σπίτι του, διαπίστωσε πράγματι σημάδια παραβίασης στην πόρτα, αλλά χωρίς να έχουν καταφέρει οι δράστες να την ανοίξουν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι τσιγγάνοι αρνήθηκαν ότι έχουν σχέση με την κλοπή. Ο 25χρονος τσιγγάνος κατέθεσε ότι είχε γνωρίσει μια τσιγγανοπούλα στα Λέικα και οι γονείς της ήταν πολύ αυστηροί.

Ήθελε να τη δει, γι’ αυτό ζήτησε από τους άλλους δύο, τους οποίους συνάντησε στο Ασπρόχωμα να πίνουν καφέ, να πάνε μαζί του.

Πήγαν στην περιοχή και σημείωσε πως όταν τον έπιασε ο αστυνομικός, έκανε βόλτες για να περάσει η ώρα και να δει την κοπέλα.

Μάλιστα, είπε πως όταν ο αστυνομικός τον έπιασε μέσα στα σκοτάδια και του είπε να μπει στο αυτοκίνητο, δεν έφερε αντίρρηση, γιατί δεν είχε κάνει τίποτα κακό.

Οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του είπαν, επίσης, ότι δεν έχουν καμία σχέση με την απόπειρα κλοπής, καθώς απλώς συνόδεψαν το φίλο τους.

Το δικαστήριο, όμως, δεν τους πίστεψε και τους έκρινε ενόχους.

Β.Β.

Πηγή: www.tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis