Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 25/09/2016

Συχνά ακούμε για ιστορίες ενστόλων ανά τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα με τις αξιέπαινες πράξεις τους για όλους μας!

Πρόκειται για πράξεις αγάπης κι ανδρείας!

Πράξεις αυτοθυσίας!

Πράξεις ανθρώπινες!

Πράξεις ενστόλων!

Πράξεις που τις ακούμε και νιώθουμε θαυμασμό!

Πράξεις που όμως γρήγορα ξεχνάμε!

 

Το policenet.gr σας παρουσιάζει σήμερα-όπως κάθε Κυριακή- μια τέτοια ιστορία, μια τέτοια αξιοθαύμαστη ένστολη πράξη αγάπης κι ανδρείας, ώστε να θυμόμαστε και να τιμούμε πάντοτε τους ένστολους αυτούς που απέδειξαν, απόδεικνύουν και θα αποδεικνύουν ότι πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι! 

Ακολουθεί η αξιέπαινη πράξη του αστυνομικού Άντι Μπλάκ:

Ο αστυνομικός από το Κάνσας,  Άντι Μπλακ εργαζόταν εκτός ωρών της υπηρεσίας του σε εμπορικό κέντρο όταν συνέβη το περιστατικό.

police-officer-upr_3335277b.jpg
«Την 30η Μαΐου κλήθηκα να  βοηθήσω μια γυναίκα που είχε πάθει κρίση» είπε ο ίδιος.

Πράγματι όταν έφτασε στο σημείο είδε μπροστά του μια μητέρα αποπροσανατολισμένη, μέσα στη σύγχυση, προσπαθώντας χωρίς αποτέλεσμα να σηκώσει τη μικρή κόρη της από το καρότσι και να της δώσει το μπιμπερό.

«Τότε προσφέρθηκα να κρατήσω το κοριτσάκι. Μόλις μου την έδωσε, μου έδωσε και το μπιμπερό και η μικρή άρχισε να κλαίει» είπε. Ευτυχώς ο αστυνομικός ως έμπειρος παππούς με 14  εγγόνια τα κατάφερε σχεδόν αμέσως παίρνοντας απλά το μπιμπερό και ταΐζοντας το μωρό.

Η φωτογράφος Τζίλι Νελ απαθανάτισε το στιγμιότυπο που βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία, την ώρα που νοσηλευτές τοποθετούσαν τη μητέρα σε φορείο.

«Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Τις στιγμές του σιωπηλού ήρωα, που ξεπερνά τα όρια των καθηκόντων του. Η καρδιά μου ένιωσε τόση ζεστασιά…» έγραψε η Τζίλι Νελ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis