Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 18/09/2019

Οξύνθηκαν τα πνεύματα έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Μαυροκορδάτου, στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομικών δυνάμεων που έχουν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς καθώς ένα ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Πριν λίγο οι τόνοι ανέβηκαν και υπήρξαν σπρωξιές μεταξύ των μελών του ΠΑΜΕ και αστυνομικών. Επικράτησε ένταση που γρήγορα εκτονώθηκε.

«Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε διακανονισμό αλλά ήμασταν άνεργοι και μας λέγανε κάτι απίστευτα ποσά, 1.400 ευρώ, το καλύτερο που έχουμε ακούσει είναι 900 ευρώ, όντας άνεργοι εγώ, ο αδερφός μου και ο άντρας μου οι μόνοι που θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε. Συνεχίσαμε να μένουμε όλοι μαζί εκεί.

[custom:google-ads]

Πήρε φωτιά το ακίνητο, μέσα σε αυτό ήταν ο πατέρας μου και δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο, κάηκε σε αυτό. Ύστερα από αυτό μας το βγάλανε σε πλειστηριασμό. Χαμηλώσανε πάρα πολύ την αξία του ακινήτου, θέλουν να το "σκοτώσουν". Έχουμε μιλήσει με τους πάντες δεν δέχονται κανέναν διακανονισμό» δήλωσε στο newsbeast.gr η ιδιοκτήτρια του ακινήτου Ιωάννα Λημναίου. 

 

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δωρεά 50 ζευγαριών υποδημάτων για την Ο.Π.Κ.Ε.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis