Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 18/11/2015

Ένταση με το "καλημέρα" στη δίκη της Χρυσής Αυγής όταν συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή ερώτηση που υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του αστυνομικού Χρ. Δεληγιάννη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν για αντιδικονομικά σχόλια από την πλευρά της πολιτικής αγωγής. " Ντροπή σας " ήταν το σχόλιο που ακούστηκε από συνήγορο πολιτικής αγωγής με την ένταση "να κορυφώνεται και την Πρόεδρο να διακόπτει για να πέσουν οι τόνοι.

Με την επανάληψη της διαδικασίας πήρε το λόγο η πρόεδρος του δικαστηρίου η οποία απευθύνθηκε σε συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Πρόεδρος: Αυτές οι διακοπές δεν εξυπηρετούν τίποτα, δεν οδηγούν πουθενά...καθυστερούμε και χάνουμε τη ροή της δίκης.Κοιτάξτε να αποφευχθούν.

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας που βριςκοταν στο βήμα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής σχολίασε όταν του επιδείχτηκε φωτογραφία "μελών της Χρυσής Αυγής σε ώρα εκπαίδευσης" : "δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που βλέπω στην εικόνα και την εκπαίδευση των αστυνομικών" .

Πολιτική Αγωγή: Για ποιό λόγο δεν ήρθαν ενισχύχεις;

Μάρτυρας: Ήρθαν ενισχύσεις, μέλη της ομάδας ΔΕΛΤΑ της ΔΙΑΣ....

Πολιτική Αγωγή: Έχετε ακούσει δήλωση αποδοκιμάσιας από τη Χρυσή Αυγή των εγκληματικών ενεργειών ....

Μαρτυρας: Στο περιστατικό του Φύσσα, κάτι είχα ακούσει στην τηλεόραση που λέγανε ότι καταδικάζουμε...

Πολιτική Αγωγή: Μήπως έχετε ακούσει στελέχη της Χρυσής Αυγής να εγκωμιάζουν τη δράση των ταγμάτων εφόδου; Αν για παράδειγμα άκουσατε, να λέγεται από γυναίκα στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ότι "εμείς οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής είμαστε δίπλα στα παιδιά με τα μαύρα"....

Μάρτυρας: Ναι, στην τηλεόραση.

 

parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis