Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:08 | 25/05/2015

Η φράση του Πάνου Καμμένου «Τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας στηρίζουν τους δανειστές» άναψε τα αίματα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Με αφορμή τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της Πασοκονεοδημοκρατίας που στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την παρέμβαση της κ. Μπακογιάννη με τη βουλευτή της ΝΔ να καλεί τον κ. Καμμένο να ανακαλέσει. «Παρακαλώ πολύ να ανακαλέσετε. Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα. Όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Να ανακαλέσετε. Μαζευτείτε λοιπόν σας παρακαλώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά με τον υπουργό Άμυνας να απαντά:

«Τα μαζευτείτε να τα πείτε στον κύριο Σαμαρά, όχι σε εμένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία. Έχετε έναν εσωκομματικό αγώνα».

«Δεν μπορείτε εσείς να αμφισβητείτε τον πατριωτισμό Ελλήνων βουλευτών, το ότι κάθεστε σε μια καρέκλα δεν σας δίνει κανένα δικαίωμα», του ανταπάντησε η κ. Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο…

tsantiri.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis