Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 18/07/2020

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα.

Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν την υπόθεση, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων να εκφράζει τη στήριξή του, ζητώντας από τον κόσμο να μην υιοθετεί «φήμες και διαδόσεις», αλλά να περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα των ερευνών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 16χρόνης που βρήκε τραγικό θάνατο πρωινές ώρες της 15-07-2020 στην περιοχή του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Διά της παρούσης όμως θέλουμε να εκφράσουμε και την απόλυτη στήριξη στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Τρικάλων που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την τραγική αυτή υπόθεση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο η 16χρόνη ανήλικη. Ή Υπηρεσιακή τους πορεία έχει αποδείξει το ήθος τους, την αξιοπρέπεια τους και την αυταπάρνηση τους πολλάκις στο παρελθόν και δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Καλούμε τους Τρικαλινούς πολίτες να μην υιοθετούν φήμες και διαδόσεις και να εμπιστευτούν τα επίσημα όργανα της πολιτείας που έχουν οριστεί γι αυτό το σκοπό, περιμένοντας σε κάθε περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών».

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis