Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 02/09/2018

Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας αποφασίστηκε Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

AΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και πάλι, ενάντια στα μνημόνια της εξαθλίωσης, της καταστροφής, της υποβάθμισης και της εξαχρείωσης του κοινωνικού ιστού του Κράτους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες και το χειρότερο όλων την μελλοντική αβεβαιότητα ενός ολόκληρου Έθνους.

Εμείς, οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε την επιβίωσή μας

Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και σας καλούμε να δώσετε δυναμικό-μαζικό παρών.

Η μετακίνηση και διατροφή θα γίνει δωρεάν με μέριμνα της Ένωσης. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 210 6856646 έως την Τετάρτη 06-09-2018 και ώρα 15:00.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis