Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 30/11/2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός), μεταξύ των ομάδων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, του ΙΕΚ ''ΑΛΦΑ'' του Ομίλου Ξυνή , Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο και της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης (ΕΡΤ).

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε., Ι.Σ.Α. και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Σάκης, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων και ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΑΥΓΕΡΗΣ Ευάγγελος.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η στήριξη και ενίσχυση των κατοίκων που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, στις περιοχές Ραφήνας – Νέας Μάκρης – Μάτι  – Νέος Βουτζάς καθώς και η απόδοση της δέουσας τιμής τόσο στα θύματα όσο και στις οικογένειες των θυμάτων.

Στο συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη, δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, όλοι ήταν ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό ‘’Τιμή και Στήριξη στους Πληγέντες’’.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis