Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:20 | 25/11/2018

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί Φιλανθρωπικό Τουρνουά ποδοσφαίρου, στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ» (Ζακύνθου 2, Χολαργός), με σκοπό τη στήριξη κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών. 

 

 

 

 

Tο Τουρνουά  διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και συμμετέχουν οι ομάδες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, του ΙΕΚ ''ΑΛΦΑ'' του Ομίλου Ξυνή και του Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη και ενίσχυση των κατοίκων που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στις περιοχές Ραφήνας – Νέας Μάκρης – Μάτι  – Νέος Βουτζάς καθώς και η απόδοση της δέουσας τιμής τόσο στα θύματα όσο και στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι θεατές  που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, με ελεύθερη είσοδο,  καλούνται, αν δύνανται, να παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα συλλέγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις Μητροπόλεις Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και Αμαρουσίου, Κηφισίας & Ωρωπού και μέσω αυτών θα διατεθούν στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

           Στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Τουρνουά, δόθηκε την 22/11/2018 συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, στην οποία παραβρέθηκαν:

         Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ  κ. Δημήτριος Οικονόμου, ο Πατέρας Δωρόθεος από τη Μητρόπολη Κηφισίας – Αμαρουσίου – Ωρωπού, ο Πατέρας Νικόλαος από τη Μητρόπολη Μεσογαίας – Λαυρεωτικής, οι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Κώστας Τσουμάνης, Πρόεδρος,  κ. Παντελής Μανιάτης, Γενικός Γραμματέας, κ. Θεόδωρος Χαντζόπουλος, Αντιπρόεδρος και κΑθανάσιος Πασπαλάρης, Οργανωτικός Γραμματέας, ο ιατρός κ. Νίκος Ραζής και η κα Ρενάτα Ζωγοπούλου, από το Ιπποκράτειο, ο κ. Αντώνης Γλύκας διευθυντής επικοινωνίας και διευθυντής Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ «ΑΛΦΑ», ο κ. Σήφης Βενάκης τομεάρχης αθλητισμού του ΙΕΚ «ΑΛΦΑ», ο κ. Χρήστος Πετράκης, Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παπάγου – Χολαργού και μέλος του ΔΟΠΑΠ, ο κ. Στέλιος Γραφάκος επιστημονικός διευθυντής του Συλλόγου όραμα Ελπίδας και ο κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος της ΕΡΤ, η οποία είναι χορηγός επικοινωνίας του Τουρνουά.

tournoua_podosfairou

Διαβάστε το Επίσημο Δελτίο Τύπου της Ένωσης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis