Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 05/10/2020
Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας
 
Ο αγώνας ποτέ δεν πάει χαμένος και σήμερα επιβραβεύεται. Μετά από επανειλημμένες συνολικές προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Βουλευτών, εμπλεκόμενων φορέων της Πολιτείας, Αστυνομικών υπηρεσιών ΑΕΑ , Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας ,Διευθύνσεων Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικών συνδικαλιστικών οργανώσεων καθώς και της Ένωσής μας καταφέραμε να αποσπάσουμε μέσω ΕΣΠΑ νέα αυτοκίνητα που θα ενισχύσουν –ανανεώσουν τον μηχανοκίνητο στόλο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.
 
Ωστόσο, κατόπιν των σχετικών πινάκων διανομής των οχημάτων στις Διεύθυνσης της Δυτικής Ελλάδας, διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομία Ηλείας στην πρώτη κατανομή δεν λαμβάνει τον αριθμό οχημάτων που θα έπρεπε σύμφωνα με την οργανικής της δύναμη και τις ανάγκες της.
 
Παρακαλούμε για την επαναξιολόγηση των ελλείψεων σε οχήματα που έχουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και κατανομή επιπλέον οχημάτων τηρώντας αναλογία ανάμεσα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις .
 
Επίσης θεωρούμε σωστό να γίνει προσπάθεια κατανομής των συμβατικών οχημάτων που θα κατανεμηθούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στις υπηρεσίες ασφαλείας οι οποίες στερούνται και αυτές αξιόμαχων οχημάτων που είναι αναγκαία για αναχαίτιση του εγκλήματος της περιοχής μας αλλά και την ασφάλεια των αστυνομικών .
 
Εμείς σαν Ένωση Ηλείας θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας για την ανάδειξη και την επίλυση και των έτερων προβλημάτων της Διεύθυνσης μας ούτως ώστε να καλυτερεύσουν ακόμα περισσότερο οι συνθήκες για το κοινό καλό όλων.
 

                                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

                                     Ο                                                            Η
                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΝΤΟΣ                           ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΥΜΠΕΛΗ

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis