Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:25 | 29/11/2017

Το Δ.Σ της Ένωσής μας, καταγγέλλει τη θρασύδειλη ενέργεια βανδάλων, οι οποίοι για δεύτερη συνεχή φορά βεβήλωσαν το μνημείο πεσόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών στην Τρυγόνα Τρικάλων, προβαίνοντας παράλληλα στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν με την αμέριστη συμπαράσταση της Ε.Α.Υ. Τρικάλων και την σημαντική συνδρομή του Δήμου Καλαμπάκας.

 
Το μνημείο αυτό που κατασκευάστηκε με δαπάνες της Ένωσής μας και προσωπική εργασία μελών της εις μνήμη των δύο συναδέλφων μας Δημήτρη Κώτση  και Κώστα Βλαχοπάνου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την 30 Δεκεμβρίου 2005 κατά τη διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνου κακοποιού, συμβολίζει τον ηρωισμό και την αυτοθυσία τους για την προάσπιση του εννόμου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.
 
Είναι οι δικοί μας ήρωες, οι οποίοι ενώ έπραξαν το ύψιστο χρέος προς την πατρίδα, δίνοντας την ίδια τους τη ζωή, δυστυχώς από τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες δεν μπορούν να αναπαύονται ήσυχοι.
 
Τους Ήρωές μας αυτούς, οι οποίοι θα ήθελαν η θυσία τους να μην πάει χαμένη, τιμούμε εμείς οι συνάδελφοί τους, οι δεκάδες συγγενείς,  οι εκατοντάδες φίλοι, αλλά και χιλιάδες απλοί πολίτες, οι οποίοι περνώντας από τον τόπο αυτό που ποτίστηκε με το αίμα τους, ανάβουν το καντηλάκι προς ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της θυσίας τους.
 
Οι δεσμοί αυτοί, είναι και θα παραμείνουν ισχυροί και δεν μπορεί καμία μπογιά να τους σβήσει!!! 
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis