Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:42 | 17/06/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την χορήγηση 150 στολών οι οποίες θα διατεθούν άμεσα στους συναδέλφους τους που απασχολούνται στη διαχείριση του μεταναστευτικού και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή!

Στην ευχαριστήρια επιστολή σημειώνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής,κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο σχετικό αίτημά μας, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, ότι αναγνωρίζουν το δύσκολο έργο που επιτελούμε και το αποδεικνύουν μέσω της έμπρακτης στήριξή τους, παραμένοντας πάντα αρωγοί στην τιτάνια προσπάθειά μας και στον άοκνο αγώνα μας.

Η συγκεκριμένη χορηγία, εκτός των άλλων,αποτελεί και ηθική επιβράβευση όλου του αστυνομικού προσωπικού της ΔΑ Λέσβου,δίνοντάς του επιπλέον κίνητρο να συνεχίσει με την ίδια θέληση και αυταπάρνηση να υπηρετεί την πολύπαθη κοινωνία της Λέσβου, προκειμένου αυτή να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Η Ε.ΑΣ.Υ. Ν. Λέσβου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες και στην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών/Πολιτσμού, κ. Αναστασία Αντωνέλλη για το αμέριστο ενδιαφέρον της, την άψογη συνεργασία μας και όλες τις από πλευράς της εκδηλωθείσες ενέργειες που αφορούσαν στην απαιτούμενη διαδικασία για την επιτυχή ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής χορηγίας».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis