Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:19 | 17/06/2021

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης για μία ακόμη σύλληψη, μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη σύλληψη ενός (1) νεαρού ημεδαπού 28 ετών ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Ειδικότερα, στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης είχαν περιέλθει πληροφορίες για τη δράση του ανωτέρου ατόμου. Το ποσό που ζητούσε, για να μην προβεί στον ξυλοδαρμό άλλου νεαρού ατόμου με το οποίο είχε συναλλαγές με ναρκωτικά, ανερχόταν στα Πεντακόσια (500) Ευρώ.

ηλιουπολη τα ασφαλειας

Έτσι, τη Δευτέρα 14/06/2021 κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης της ανωτέρω Υπηρεσίας, προσημειώθηκαν Πεντακόσια (500) Ευρώ προκειμένου να αποδοθούν στο δράστη για να μην κάνει πράξη τις απειλές του.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς έπεσε στην παγίδα.

Ο 28χρονος ημεδαπός συνελήφθη και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) γραμμάρια χασίς, κοκαΐνη, ένα (1) μαχαίρι και μία ζυγαριά ακριβείας.

Άξιο μνείας είναι πως ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές με σωρεία έκνομων πράξεων, όπως ληστείες και κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εργάστηκαν με μεθοδικότητα, αξιοποιώντας το πληροφορικό τους δίκτυο, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη. Επέδειξαν επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας ένα καίριο χτύπημα, στη μάστιγα των ναρκωτικών. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis