Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:11 | 17/10/2020

Οι επιτυχίες, των υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζονται, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Παρασκευής 16/10/2020 οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Αερολιμένα Αθηνών, κατόπιν στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποίησαν για την ύπαρξη ναρκωτικών, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο Ισραηλινούς οι οποίοι μόλις είχαν αφιχθεί από το Τελ Αβίβ και επιχείρησαν να εισάγουν στην Ελλάδα σχεδόν 100 κιλά του σπάνιου ναρκωτικού «Khat», γνωστού ως «φυσική κοκαΐνη».

Συγκεκριμένα, οι δύο Ισραηλινοί εντοπίστηκαν να μεταφέρουν, μέσα σε τέσσερις βαλίτσες, ποσότητα «Khat» βάρους 97,5 κιλών, η οποία και κατασχέθηκε. Παράλληλα εξετάζεται εάν είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν ανάλογες μεταφορές.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί ποιοι ήταν οι αποδέκτες των ναρκωτικών στη χώρα μας και αυτό διότι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι συλληφθέντες είχαν το ρόλο του «ντελίβερι».

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, οι συνάδελφοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Αερολιμένα Αθηνών, επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.

                                             το Δ.Σ.
                     -Ο-                                                 -Ο-
                Πρόεδρος                                Γενικός Γραμματέας
        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος             ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis