Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:33 | 09/02/2020

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση με συναδέλφους και τη Διοίκηση του Τμήματος Τάξης Ελληνικού – Αργυρούπολης για τα προβλήματα της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Το Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει Υπάρχουσα Δύναμη ογδόντα τέσσερα (84) άτομα, ενώ η Παρούσα είναι τριάντα οκτώ (38), διότι, είκοσι τέσσερις (24) είναι αποσπασμένοι σε άλλες Υπηρεσίες, τρεις (3) είναι υπό ένδειξη αναρρωτικής άδειας και έξι (6) σε υπηρεσία γραφείου.

Από την παρούσα Δύναμη δύο (2) Αστυνομικοί διατίθενται καθημερινά για τη φύλαξη ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας, δύο (2) σε σταθμούς του Μετρό, τρεις (3) σε στόχους στην Ηλιούπολη, τέσσερις (4) καθημερινά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ένας (1) στο κέντρο της Αθήνας στις πεζές περιπολίες.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο συγκεκριμένο Τμήμα Τάξης, λαμβάνουν ένα (1) ρεπό ανά δύο (2) εβδομάδες, ενώ η Γραμματεία κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να χορηγούνται τα ρεπό που οφείλει η Υπηρεσία, παράλληλα με τη χορήγηση των αδειών (νέου έτους και υπόλοιπα έτους 2019).

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι Αξιωματικοί Υπηρεσίας του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος, έχουν μεγαλύτερο όγκο εργασίας από πολλά κεντρικά Αστυνομικά Τμήματα, ενώ παράλληλα, η στελέχωση των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. αύξησε κατακόρυφα τη δουλειά τους, σε βαθμό που να μην μπορούν πλέον να ανταπεξέρχονται των συμβάντων.

Η ανάγκη για την άμεση ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος είναι επιβεβλημένη, παρόλα αυτά κανένας εκ των Ειδικών Φρουρών που εξήλθε της τελευταίας Σχολής με τις προσλήψεις που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο, δεν τοποθετήθηκε όχι μόνο σε ένα συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και σε καμία Υπηρεσία της Δ.Α.Α.Α., εκτός βέβαια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής.

Φυσικά τοποθετήθηκαν οι Ειδικοί Φρουροί και στη Διεύθυνση Μεταγωγών και Δικαστηρίων Αττικής, οπότε ευελπιστούμε τουλάχιστον ότι θα σταματήσει η αφαίμαξη της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, αλλά και όλων των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής προς τα Δικαστήρια, το Μεταγωγών και το Εφετείο.

Η ενίσχυση του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος καθώς και των άλλων Τμημάτων της Νοτιοανατολικής Αττικής, είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα καινούργια δεδομένα που προέκυψαν μετά τον τελευταίο ολοκληρωτικό αποδεκατισμό από νέους Αστυφύλακες όλων των Υπηρεσιών, για την ενίσχυση της Δ.Α.Ε.Α. και  της ΔΙ.ΜΕ.ΔΑ..

Εμείς θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας αλλά και τις παρεμβάσεις μας για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας που υπηρετούν στη Νοτιοανατολική Αττική.


                                                                                                                                            Για το Δ.Σ.

                                           -Ο-                                                               -Ο-
                                                    Πρόεδρος                                               Γεν. Γραμματέας

                                                 ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                             ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                              

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis