Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 11/04/2020

Την Παρασκευή 10/04/2020 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς συνάντησαν, έπειτα από πρόσκληση, τον ιδιοκτήτη του ιατρικού διαγνωστικού εργαστηρίου «ALPHA Διάγνωση» κ. Σταυρινόπουλο Κωνσταντίνο.

Το διαγνωστικό εργαστήριο «ALPHA Διάγνωση», βρίσκεται στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη και μας γνωστοποιήθηκε πως σε αυτό πραγματοποιείται τεστ για το νέο ιό “Covid 19” (κορονοϊό), με ειδική τιμή για τους αστυνομικούς στα Τριάντα Τρία Ευρώ (33 €).

Όπως μας εξήγησε ο κ. Σταυρινόπουλος, πρόκειται για ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων έναντι του νέου κορονοϊού “Covid 19”, το οποίο δείχνει αν κάποιο άτομο νοσεί ή αν έχει αναπτύξει αντισώματα, δηλαδή να έχει περάσει τον ιό δίχως συμπτώματα. Η αξιοπιστία του συγκεκριμένου τεστ αγγίζει το 90% όπως μας είπε.

Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς πιθανότητες επιτυχίας του συγκεκριμένου τεστ, όμως οφείλουμε να ενημερώνουμε για κάθε προσφορά ή δυνατότητα προς όφελος των συναδέλφων μας.

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι εκτός της παραπάνω προσφοράς, όλες οι εξετάσεις που διαθέτει το συγκεκριμένο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο παρέχονται εντελώς δωρεάν στους αστυνομικούς και στα μέλη των οικογενειών τους (συγγένειας α’ βαθμού) έπειτα από προσκόμιση έγκυρου παραπεμπτικού ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ..

Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστήσαμε θερμά τον κ. Σταυρινόπουλο για την έμπρακτη στήριξη προς τον Έλληνα αστυνομικό σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία που βρίσκεται, όχι μόνο η Χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.

Ελπίζουμε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες.

                                                       Για το Δ.Σ.

                       -Ο-                                                               -O-
                Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

         ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                           ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
             6978079503                                               6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis