Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 25/03/2020

Το 1821 μία χούφτα Ελλήνων αγωνίστηκε ενάντια στον κατακτητή, διεκδικώντας το αυτονόητο, Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία.

1821

Σήμερα εμείς οι Έλληνες, συνεχιστές της Ενδόξου Ιστορίας μας και απόγονοι των Ηρώων αυτών, με την Βοήθεια και την αγάπη της Παναγίας μας, μία αγάπη που μας παρέχει μετά βεβαιότητας ασφάλεια και μεσιτεύει συνεχώς για την σωτηρία μας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την διασφάλιση της εσωτερική και εξωτερικής ειρήνης της χώρας μας.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, η Ελληνική Αστυνομία, δια μέσου όλων εκείνων που Υπηρετούν σε αυτήν, κατανοεί πλήρως το χρέος της απέναντι στην Πατρίδα, στέκεται επάξια τόσο στην βαριά ιστορική παρακαταθήκη που την ακολουθεί, όσο και στο χρέος της στην Ελλάδα σήμερα.

Με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλων όσων ζουν και δραστηριοποιούνται στην Πατρίδα μας, ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός επιτελούν λειτούργημα, διασφαλίζοντας την ελευθερία και την αξιοπρέπεια όλων.

Σήμερα 25 Μαρτίου 2020, η Πατρίδα μας γιορτάζει τον Αγώνα για την Εθνική της Ανεξαρτησία, αντιμετωπίζοντας δύο απειλές. Αφενός την πανδημία, που πλήττει όλον τον κόσμο, λόγω της εξάπλωσης από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αφετέρου την πίεση που δέχεται στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά της από τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί από τον Έβρο έως το Καστελλόριζο δίνουν δυναμικό παρόν, διασφαλίζουν τα εξωτερικά σύνορα της χώρας, αποπνέοντας στο λαό αίσθημα ασφάλειας και ηχηρό μήνυμα ενότητας, ενώ παράλληλα στέλνουν ηχηρό μήνυμα στους γείτονές της, πως η Πατρίδα στέκεται δυνατή βροντοφωνάζοντας, δεν παραδίδουμε «γη και ύδωρ».

Η φετινή επέτειος βρίσκει τον Ελληνικό λαό, όπως και όλη την ανθρωπότητα, να ταλαιπωρείται από τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που επικρατούν παγκοσμίως. Ας γίνει η σημερινή ημέρα, ημέρα εορτασμού της Παναγίας, η αφορμή να την παρακαλέσουμε με θέρμη ψυχής να μεσιτεύσει στον Υιό της και Θεό για όλους τους ανθρώπους.

Ας γίνει ο πόνος και η δυσκολία που περνά ο καθένας, ο φόβος και η αμφιβολία που τυραννά την σκέψη όλων, θυμίαμα στον ουρανό.

Ας γίνουν οι προσευχές όλων μας δυνατές, έτσι ώστε με την Βοήθεια της Θεοτόκου να αξιωθούμε να ακούσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της θεραπείας από τον θανατηφόρο ιό, που έχει εξαπλωθεί σαν πανδημία και βασανίζει όλη την ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί, διακατεχόμενοι από αίσθημα προσφοράς, αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συνεχίζουν το έργο τους με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σε όλους εσάς που μας κάνετε υπερήφανους, σας εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!!

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους συναδέλφους μας!!

                                                 Για το Δ.Σ.

                  -Ο-                                                                         -O-
         Πρόεδρος                                                         Γεν. Γραμματέας

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                   ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
        6978079503                                                          6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis