Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:34 | 09/08/2020

Η Ένωσή μας, συγχαίρει όλους τους συναδέλφους και τον κ. Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής για την οργανωμένη επιχείρηση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη έξι (6) αλλοδαπών και την εξιχνίαση οκτώ (8) υποθέσεων κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 06-08-2020 συνελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί οι οποίοι διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής, της Θήβας και του κέντρου της Αθήνας.

Στην οικία όπου διέμεναν τρεις εκ των δραστών, βρέθηκαν, έπειτα από έρευνα, πλήθος από τιμαλφή και άλλα κλοπιμαία, καθώς επίσης μεγάλος αριθμός κενών πλαστών εγγράφων που χρησιμοποιούνταν για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών. Επίσης, κατασχέθηκε μία ρέπλικα πιστολιού, μια σιδερογροθιά και δύο σουγιάδες.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής θα συνεχίσει την προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν περισσότερες περιπτώσεις και να αποδοθούν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους.

Η συγκεκριμένη επιτυχία, αποτελεί ένα καίριο χτύπημα στη μάχη απέναντι στην εγκληματικότητα αποδεικνύοντας τον υψηλό επαγγελματισμό αλλά και το φιλότιμο με το οποίο διακατέχονται οι Έλληνες Αστυνομικοί.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής, επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.

                                                        Για το Δ.Σ.
                        -Ο-                                                                         -Ο-
                  Πρόεδρος                                                         Γενικός Γραμματέας
      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                       ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis