Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 24/02/2020

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Τμηματάρχη του Τμήματος Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Πέτρο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Διαπιστώσαμε ότι δεν τηρείται το κυλιόμενο ωράριο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διαταράσσετε η προσωπική ζωή των Αστυνομικών που υπηρετούν εκεί.

Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Τμηματάρχης, υφίσταται θέμα με την έλλειψη βαθμοφόρων αλλά και χαμηλόβαθμων Αστυνομικών έτσι ώστε να λειτουργήσει η Υπηρεσία αποτελεσματικά και χωρίς να παραβιάζονται τα δικαιώματα των Αστυνομικών.

Από την μεριά του, τόνισε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την διαχείριση του προσωπικού, όμως είναι σίγουρα επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της Υπηρεσίας.

Εμείς θα διαβιβάσουμε τα προβλήματα στον νέο Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και θα κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες για την σπουδαιότητα της ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και η συσχέτιση με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

 

                                                            Για το Δ.Σ.
                        -Ο-                                                                       -O-
              Πρόεδρος                                                          Γεν. Γραμματέας

       ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis