Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 26/11/2018

Καθήκον της ηγεσίας είναι  να εγκύπτει σε κάθε παθογένεια που αναδεικνύεται  από οποιοδήποτε φορέα,  αποσκοπώντας στην ίαση και στην εξεύρεση επί της ουσίας λύσεων. Σπασμωδικές κινήσεις  όπως η πειθαρχική δίωξη  των αιρετών εκπρόσωπων Συνδικαλιστικών Ενώσεων και του Προέδρου της Ομοσπονδίας, για τις δημόσιες δηλώσεις τους,  καταδεικνύουν  σαφώς σημάδια νευρικότητας αν όχι πανικού στην λήψη αποφάσεων  από  πλευράς  ηγεσίας  που φτάνει στα όρια του αυταρχισμού. H οφθαλμοφανής  και διάχυτη εκδικητικότητα σε βάρος των συνάδελφων,  αποτελεί απόδειξη ότι ο Προέδρος της Ομοσπονδίας και οι  εκπρόσωποι  Συνδικαλιστικών Ενώσεων έκαναν σωστά την δουλειά τους, καυτηριάζοντας γεγονότα που έκαναν το σύστημα να πονέσει.

Να επισημανθεί  ότι, καθήκον  των συνδικαλιστών είναι να δρουν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και όχι να ωραιοποιούν καταστάσεις και  να επιδίδονται  σε κολακείες και δηλώσεις υπέρ των προϊσταμένων τους και των πολιτικών. Θα πρέπει να συμμεριστεί, τόσο η φυσική  όσο και  η πολιτική εξουσία ότι  φαινόμενα  σαν αυτό μονό επιζήμια μπορούν να αποβούν στην εικόνα  του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το αντίκτυπό δε, που προκαλούν   στο ηθικό  των συνάδελφων είναι, απογοήτευση και μόνο.

Τασσόμαστε στο πλευρό των διωκομένων συναδέλφων μας και τους εκφράζουμε την συναδελφική μας αλληλεγγύη με την υπόσχεση ότι  θα είμαστε  συμπολεμιστές  σε κάθε προσπάθεια φίμωσης   και εκφοβισμού του συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis