Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:54 | 24/07/2018

Από χθες, όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συναδέλφων του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, των πληρωμάτων των πυροσβεστικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των διασωστών του ΕΚΑΒ, των εθελοντών και των υπαλλήλων όλων των άλλων κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, καθώς και εθελοντών πολιτών για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας. Δυστυχώς όμως, παρά τον τιτάνιο αγώνα όλων των δυνάμεων, υπάρχουν νεκροί συμπολίτες μας, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς, όπως και των τραυματιών.
Οι Αστυνομικοί του Πειραιά, μέσω της Ένωσής μας, ως «υπηρέτες της κοινωνίας», εκφράζουν την οδύνη τους για αυτή την τραγωδία και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όσους θρηνούν για τους αγαπημένους τους καθώς και σε όσους δοκιμάζονται από την καταστροφική μανία της φωτιάς.
Η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών μας, ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, συγκεντρώνει τρόφιμα μακρας διάρκειας, νερό και είδη πρώτης ανάγκης, στα γραφεία μας στον 6 όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου αρ. 37.
Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που επιθυμούν να προσφέρουν, να προσέλθουν στα γραφεία μας έως την Παρασκευή 27-08-2018 καθημερινά και από ώρες 09:30 έως 14:30.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis