Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου: Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον Χρήστο από την Κομοτηνή!

Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου: Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον Χρήστο από την Κομοτηνή!

Ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΩΣ 15/10/2020
 
Εδώ και 9 χρόνια σχεδόν, από 4,5 μηνών παιδεύεται και βασανίζεται από καθημερινές κρίσεις επιληψίας, δεν μιλάει και δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που κάνουν τα παιδιά της ηλικίας του!
 
Τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε καταφέρει με την βοήθεια του Θεού και των ιατρών του Χρήστου, ίαση 60% σε μια ανίατη για την χώρα μας πάθηση!
 
Απομένει μόνο η τελική θεραπεία του που θα κάνει τον Χρήστο καλά και θα του δώσει μια καθημερινότητα σαν όλα τα παιδάκια της ηλικίας του !!! Το κόστος της τελικής θεραπείας είναι 95.000€, χρήματα που πρέπει να συγκεντρωθούν ΑΜΕΣΑ όχι μόνο λόγω συμβολαίου αλλά γιατί όσο περνάει ο καιρός οι κρίσεις του Χρήστου επιδεινώνονται και μπορεί να αποβούν μοιραίες για την ζωή του !!! Το συμβόλαιο που έχει η οικογένεια με την κλινική στην Αγία Πετρούπολη πρέπει να πληρωθεί μέχρι μέσα Οκτωβρίου ! Έχουμε περίπου 15 ημέρες να κάνουμε άλλο ένα θαύμα.
 
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου στηρίζει αυτήν την προσπάθεια για το παλικάρι μας. Ας βοηθήσουμε όλες και όλοι μας!! Ο κουμπαράς βρίσκεται στο κατάστημα Mikel στην Αλεξανδρούπολη.
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός : 5228100291338
IBAN : GR04 0172 2280 0052 2810 0291 338
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
SWIFT/BIC : PIRBGRAA
 
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!!! ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!