Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 05/05/2020

Συνεχίστηκε από την Ένωσή μας η διανομή υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό).

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας, ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς και ο Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιάννης Σημαντηράκης, διένειμαν μάσκες και αντισηπτικά, στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Ειδικότερα, το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Γλυφάδας.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν τα καθήκοντά τους, κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως Χώρα!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας, παρεμβαίνοντας για το κοινό καλό, με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής!

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ξεκινήσαμε άμεσα και συνεχίζουμε έτσι ώστε να εφοδιάζονται όλοι οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με το απαραίτητο υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

                                         Για το Δ.Σ.

                   -Ο-                                                          -O-
             Πρόεδρος                                              Γεν. Γραμματέας

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                             ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
          6978079503                                               6948040159

4 ΑΛΙΜΟΣ

3 ΑΛΙΜΟΣ

2 ΒΒΒ

1 ΒΒΒ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis