Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:47 | 11/02/2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης:

Σήμερα 11-02-2020 έγινε παραλαβή των πρώτων έξι (6) νέων περιπολικών οχημάτων μάρκας, Nissan Qashqai τα οποία προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία με συγχρηματοδότηση τόσο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και του Τομέα Συνόρων και θεωρήσεων του ταμείου εσωτερικής ασφάλειας για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Κοζάνης.

Ως Ένωση, θα θέλαμε να ευχαριστούμε την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και ιδιαιτέρως  τον τέως Περιφερειάρχη κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Θεόδωρο, για τις ενέργειες του στην προώθηση του αιτήματος μας και την άμεση ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τον νυν Περιφερειάρχη κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γεώργιο για την αποπεράτωση του προγράμματος.

Τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την αμέριστη και καθοριστική υποστήριξή του από την πρώτη στιγμή της όλης διαδικασίας.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους ασφαλείς περιπολίες.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εξασφάλιση των εργασιακών διακιωμάτων και στον εκσυγχρονισμό των υλικοτεχνικών υποδομών.

 

                      - ο -                                                                   - ο -

                 Πρόεδρος                                                 Γενικός Γραμματέας

 

            Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ                                            Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis