Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:26 | 29/03/2017

Έξι συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών έκανε χθες η αστυνομία  στη Δυτική Ελλάδα. Δύο 24χρονοι στην Πάτρα βρέθηκαν με 2 συσκευασίες κάνναβης, ένας 21χρονος με μικροποσότητα της ίδιας ουσίας, δύο ακόμα νεαροί στην Καμαρούλα Αγρινίου με συσκευασία επίσης και ένας 26χρονος στην Ναύπακτο με μικροποσότητα κάνναβης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ..ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο 24χρονοι ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  δυο συσκευασίες, που περιείχαν 5,7 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Καμαρούλα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μίγμα καπνού και κάνναβης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και σπόροι της ίδιας ουσίας.»

www.thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis