Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:47 | 23/07/2018

Εξι τραυματίες με εγκαύματα είναι ο πρώτος επίσημος απολογισμός της πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Αττική και μαίνονται μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αν υπάρξουν και άλλοι τραυματίες θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία: Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμό και Κατ.

[custom:google-ads]

Διεθνή βοήθεια ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των επτά διαφορετικών πύρινων μετώπων που έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές . Το αίτημα αφορά στην αποστολή εναέριων και επίγειων μέσων και τμημάτων .

Η εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής, κυρία Σταυρούλα Μαλλίρη αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στην Αττική και επεσήμανε ότι μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας έγινε αίτημα για διεθνή συνδρομή σε εναέρια και επίγεια μέσα.

Μετά από συνεργασία του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη, αποφασίστηκε η αποστολή μιας φρεγάτας και ενός αρματαγωγού του Στόλου, στο Ζούμπερι, προκειμένου να παραλάβουν πολίτες που είναι αποκλεισμένοι σε παραλίες της περιοχής. Η φρεγάτα έχει ήδη αποπλεύσει και σε λίγο αποπλέει και το αρματαγωγό.

Πηγές: dikaiologitika.gr, militaire.gr, enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis