Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 01/02/2021

Συνελήφθησαν το Σάββατο (30 Ιανουαρίου 2021) σε χωριό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, εννέα άνδρες κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για διενέργεια - συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου και οκτώ άτομα – παίκτες, (τέσσερις ημεδαπούς και τέσσερις αλλοδαπούς). ηλικίας από 28 έως 67 ετών.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε καφενείο το οποίο τελεί σε αναστολή λειτουργίας, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διαπιστώθηκε διεξαγωγή του τυχερού παίγνιου « Poker » στο οποίο συμμετείχαν οκτώ παίκτες χρησιμοποιώντας μάρκες.

Κατασχέθηκαν:

  • Το χρηματικό ποσό των 465 ευρώ
  • 875 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
  • Δεσμίδα παιγνιόχαρτα
  • Τραπέζι, σχήματος οβάλ επενδυμένο με τσόχα, για διενέργεια παιγνίων

Επιπλέον, εντός του καταστήματος παραβρισκόταν άλλα έξι άτομα-πελάτες.

Επιβλήθηκαν διοικητά πρόστιμα, 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και από 300 ευρώ σε κάθε παραβρισκόμενο (παίκτη και πελάτη) για περιορισμό κίνησης και μη χρήση μάσκας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Οι συλλήψεις είναι απότοκος επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την επιτήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού και την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis